Interesse in energie uit de streek? Schrijf je in bij de Paardenmarkt!

Geen beter moment dan de Paardenmarkt voor een teken van leven! Wie goed opgelet heeft, heeft gezien dat één van de drie windmolens die aan de Autenasekade in Vianen verrezen zijn, nog geen logo heeft! Die windmolen is gereserveerd voor de Vijfheerenlandse Gemeenschap. Voor u als inwoner van deze regio hebben we (Energiewinkel Vijfheerenlanden) samen met Eneco de mogelijkheid gecreëerd om ‘tegen inkoopprijs’ stroom af te nemen van deze windmolen! Daarnaast is het mogelijk om te beleggen in de windmolen.

Wilt u meer weten? Kom dan langs op onze kraam op de Paardenmarkt woensdag 11 oktober op de Weesdijk! Daar kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw belangstelling alvast te registreren en zo zeker te zijn van een plek om mee te doen.

001e WTG2 gezien vanuit WTG1

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u de mogelijkheid om mee te profiteren wel benutten? Vul dan via deze LINK de belangstellingsregistratie in. Zodra de coöperatie in de komende weken wordt opgericht en een bankrekeningnummer bekend is, wordt u gevraagd uw belangstellingsregistratie te bekrachtigen door 25 euro over te maken.

Initiatiefnemer Energiewinkel Vijfheerenlanden
Jos van Oosten
0653 212 792

Comments are closed